Ανακαίνιση Μπάνιου στη Θεσσαλονίκη - Αναδομώ - 2311 241507

Ανακαίνιση Μπάνιου


Είναι σύνηθες πως αυτές τις εποχές ελάχιστοι επιλέγουν να κατασκευάσουν ένα νέο σπίτι, αλλά προτιμούν να αναβαθμίσουν το υπάρχον σπίτι τους, πραγματοποιώντας κάποιες εργασίες επισκευής και ανακαίνισης που θα δώσουν μια νέα νότα και λειτουργικότητα σε επιμέρους χώρους του σπιτιού, χωρίς ιδιαίτερη οικονομική επιβάρυνση. Ακόμη εάν η κατοικία σας δεν είναι αρκετά παλιά, ενδείκνυται η ανακαίνιση ενός πιο περιορισμένου χώρου, όπως στην περίπτωσή μας η ανακαίνιση μπάνιου, με την οποία θα καταφέρετε με μικρότερο κόστος να αναβαθμίσετε σημαντικά το σπίτι σας, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά, ενώ ταυτόχρονα θα επισκευάσετε και πιθανές βλάβες ή ατέλειες. Η ανακαίνιση μπάνιου είναι μια εργασία που θα ανανεώσει το χώρο του σπιτιού σας και θα σας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας. Παρόλα αυτά είναι μια εργασία που πρέπει, όπως κάθε είδους ανακαίνιση, να γίνει από έμπειρους τεχνικούς ύστερα από σωστή μελέτη και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλιστεί ένα ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας, με πολυετή πείρα σε αυτού του είδους τις εργασίες, έχει την δυνατότητα για την οικονομική και γρήγορη ανακαίνιση του μπάνιου σας. Γι’ αυτό και αξίζει να διαλέξετε όσον το δυνατόν καλύτερα υλικά και είδη υγιεινής, για να διασφαλίσετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας και να σας λύσουν οποιαδήποτε τεχνικό θέμα σας απασχολεί, ενώ τα προσεκτικά επιλεγμένα συνεργεία μας θα υλοποιήσουν με επιτυχία ότι σχεδιάσουμε από κοινού.


Το έργο σας σε 4 φάσεις:

Το έργο σας αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις.
  • Φάση 1η: Αδειοδότηση έργου (ηλεκτρονική βεβαίωση ή έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή οικοδομική άδεια)
  • Φάση 2η: Σχεδιασμός έργου και ολοκλήρωση των δικών σας προσωπικών επιλογών
  • Φάση 3η: Υλοποίηση-κατασκευή του έργου
  • Φάση 4η: Ποιοτικός έλεγχος και πρωτόκολλο παραλαβής
Μάθετε Περισσότερα

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Μηχανικού στην Ανακαίνιση | e-Άδειες

Η ΑΝΑΔΟΜΩ επιλέγει να προστατέψει τους πελάτες της από κινδύνους που σχετίζονται με την κακή διαχείριση του ακινήτου τους.
Στην ΑΝΑΔΟΜΩ:
  • επιδιώκουμε να διερευνήσουμε και να παραθέσουμε στον πελάτη την πλήρη εικόνα για πιθανά προβλήματα και λύσεις,
  • ακολουθούμε την ενδεδειγμένη οδό που επιβάλει την έκδοση της e-άδειας, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής και
  • στηρίζουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τη δυνατότητα οικονομικού διακανονισμού για την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που ενδεχομένως θα διαπιστωθούν (30% προκαταβολή και το υπολειπόμενο ποσό σε δόσεις).
Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε προσφορά
 

Ζητήστε Προσφορά

Είδος Ανακαίνισης

H Αναδομώ δεσμεύεται οτι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα μόνο για να επικοινωνήσει μαζί σας. Δε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".

Δείτε τα Πακέτα Ανακαίνισης