Μελέτη και Σχεδιασμός - Ανακαινίσεις ΑΝΑΔΟΜΩ - 2311 241507

ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του έργου φέρουν τη σφραγίδα των Μηχανικών της ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε που μπορούν να εγγυηθούν για το βέλτιστο του αποτελέσματος και το μοναδικό του χαρακτήρα που να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Τρισδιάστατα (3D) φωτορεαλιστικά μοντέλα παρουσιάζουν με ακρίβεια τις επιλογές σας και αποκαλύπτουν το τελικό αποτέλεσμα ήδη από τη φάση του σχεδιασμού. Η κατασκευή υλοποιείται με σύγχρονες μεθόδους δόμησης και δοκιμασμένα υλικά, σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία και εγγυημένους προμηθευτές, πραγματοποιώντας αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

Αλλά και αν έχετε επιλέξει να ανακαινίσετε έναν υφιστάμενο χώρο, η ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε, με τις κατάλληλες επεμβάσεις, θα αναδείξει τα προτερήματά του και θα τον ανανεώσει. Επισκεφθείτε και την ενότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για περισσότερες πληροφορίες.

Ζητήστε προσφορά
 

Ζητήστε Προσφορά

Είδος Ανακαίνισης

H Αναδομώ δεσμεύεται οτι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα μόνο για να επικοινωνήσει μαζί σας. Δε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".