Εταιρεία ανακαίνισης Θεσσαλονίκη - Ανακαινίσεις ΑΝΑΔΟΜΩ

Εταιρεία

ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ με μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, με εμπειρία χρόνων προσφέρει σίγουρες λύσεις για την επένδυσή σας στην Ελλάδα. Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών σας παρέχει τη σίγουρη και γρήγορη λύση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008 από 03/11/2011. Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρίας παραμένει σταθερή και σ’αυτήν βασίζεται η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Πολιτική ή στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις εντάσσεται σε μια από της ανερχόμενες εταιρείες της χώρας μας. Έχοντας να επιδείξουμε πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα μπορούμε με να σας εξασφαλίσουμε μία άριστη συνεργασία. Με απόλυτο επαγγελματισμό ο κoς Κωνσταντινίδης Θ. Νίκος αλλά και οι συνεργάτες του έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής αλλά με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες. Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα.

Επίσης στους επαγγελματικούς χώρους όπου πρωτεύον ρόλο παίζει η ταχύτητα, τα συνεργεία μπορούν και εργάζονται σε περισσότερες από μία βάρδια για την επίτευξη ταχύτερης ολοκλήρωσης του έργου, χωρίς όμως να παραμελείτε η ποιότητα της κατασκευής.

εταιρεία ανακαίνισης ΑΝΑΔΟΜΩ

Η εταιρεία ανακαίνισης στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν και να ανακαινίσουν τους χώρους τους. Ανεξάρτητα από το είδος του ανακαινιστικού έργου που επιθυμείτε, μια εξειδικευμένη. Εταιρεία μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Οι επαγγελματίες ανακαίνισης στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον εξοπλισμό για την υλοποίηση επιτυχημένων ανακαινιστικών έργων. Είτε πρόκειται για ανακαίνιση κατοικίας, είτε για ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία ανακαίνισης στη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον τελικό φινιρισμό του έργου, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Επιπλέον, είναι εξοικονομία χρόνου και πόρων, αφού αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Και απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της ανακαίνισης. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε το έργο σας σε επαγγελματίες και να απολαύσετε τον ανανεωμένο χώρο σας. Χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία ανακαίνισης. Είναι εξοικονομία χρόνου και πόρων, αφού αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της ανακαίνισης. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε το έργο σας σε επαγγελματίες και να απολαύσετε τον ανανεωμένο χώρο σας χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Στη Θεσσαλονίκη αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν και να ανακαινίσουν τους χώρους τους. Ανεξάρτητα από το είδος του ανακαινιστικού έργου που επιθυμείτε, μια εξειδικευμένη εταιρεία μπορεί να παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακαίνισης είναι εξοικονομία χρόνου και πόρων, αφού αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της ανακαίνισης. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε το έργο σας σε επαγγελματίες και να απολαύσετε τον ανανεωμένο χώρο σας χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία ανακαίνισης είναι εξοικονομία χρόνου και πόρων, αφού αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απαλλάσσει τον πελάτη από το άγχος της ανακαίνισης. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε το έργο σας σε επαγγελματίες και να όλες τις ανάγκες σας.

εταιρεία ανακαίνισης