Ανακαίνιση Ξενοδοχειακών Μονάδων στη Θεσσαλονίκη - Αναδομώ

Ανακαίνιση Ξενοδοχειακής Μονάδας


Η ΑΝΑΔΟΜΩ με εμπειρία στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε κοστολόγιο με άριστη ποιότητα & εγγυημένους χρόνους παράδοσης.

Επιπλέον σας παρέχουμε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με προτάσεις βελτίωσης τόσο της αισθητικής όσο και της λειτουργικότητας του ξενοδοχείου σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας και η πολυετή εμπειρία των μηχανικών μας επιτυγχάνουν την ταχύτατη αποπεράτωση των εργασιών με σκοπό την άμεση επαναλειτουργία του ξενοδοχείου σας.


Το έργο σας σε 4 φάσεις:

Το έργο σας αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις.
  • Φάση 1η: Αδειοδότηση έργου (ηλεκτρονική βεβαίωση ή έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή οικοδομική άδεια)
  • Φάση 2η: Σχεδιασμός έργου και ολοκλήρωση των δικών σας προσωπικών επιλογών
  • Φάση 3η: Υλοποίηση-κατασκευή του έργου
  • Φάση 4η: Ποιοτικός έλεγχος και πρωτόκολλο παραλαβής
Μάθετε Περισσότερα

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Μηχανικού στην Ανακαίνιση | e-Άδειες

Η ΑΝΑΔΟΜΩ επιλέγει να προστατέψει τους πελάτες της από κινδύνους που σχετίζονται με την κακή διαχείριση του ακινήτου τους.
Στην ΑΝΑΔΟΜΩ:
  • επιδιώκουμε να διερευνήσουμε και να παραθέσουμε στον πελάτη την πλήρη εικόνα για πιθανά προβλήματα και λύσεις,
  • ακολουθούμε την ενδεδειγμένη οδό που επιβάλει την έκδοση της e-άδειας, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής και
  • στηρίζουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τη δυνατότητα οικονομικού διακανονισμού για την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που ενδεχομένως θα διαπιστωθούν (30% προκαταβολή και το υπολειπόμενο ποσό σε δόσεις).
Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε προσφορά
 

Ζητήστε Προσφορά

Είδος Ανακαίνισης

H Αναδομώ δεσμεύεται οτι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα μόνο για να επικοινωνήσει μαζί σας. Δε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".

Δείτε τα Πακέτα Ανακαίνισης

Ανακαίνιση Ξενοδοχειακών ΑΝΑΔΟΜΩ

Η ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων αποτελεί κρίσιμη διαδικασία για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες. Είναι σημαντικό να διατηρείτε έναν σύγχρονο και φρέσκο χώρο για να προσελκύετε τους πελάτες και να εξασφαλίζετε την ικανοποίησή τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μια ανακαίνιση μπορεί να είναι απαραίτητη για ξενοδοχεία. Καταρχάς, μια ανακαίνιση μπορεί να βελτιώσει την αισθητική του ξενοδοχείου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την εντύπωση που κάνει στους επισκέπτες και να αυξήσει την επιθυμητή εικόνα του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, μια ανακαίνιση μπορεί να βελτιώσει τις διεργασίες και τις παροχές στο ξενοδοχείο, προσφέροντας περισσότερες ανέσεις και ευκολίες στους επισκέπτες. Επίσης, μπορεί να αυξήσει την απόδοση του προσωπικού και να μειώσει τον χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών. Όλα αυτά συμβάλλουν στην επίτευξη υψηλότερων επιπέδων ικανοποίησης των επισκεπτών και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας του ξενοδοχείου σας. Τέλος, η ανακαίνιση μπορεί να ενισχύσει τη βιωσιμότητα και την απόδοση του ξενοδοχείου, μειώνοντας το κόστος λειτουργίας και βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση. Αυτό μπορεί να έχει θετικές επιπτώσεις τόσο στο περιβάλλον όσο και στα οικονομικά αποτελέσματα του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, η ανακαίνιση ξενοδοχείων μπορεί να επιτρέψει την εισαγωγή τεχνολογικών και ψηφιακών καινοτομιών που βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών. Από την ψηφιακή κράτηση δωματίων μέχρι την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους επισκέπτες, μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες και να παρέχετε προηγμένες υπηρεσίες. Επιπλέον, η ανακαίνιση μπορεί να αυξήσει την αξία του ξενοδοχείου σας, καθώς ένας ανανεωμένος χώρος είναι πιο ελκυστικός για επενδυτές και αγοραστές. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου και την αύξηση της αξίας της περιουσίας σας. Τέλος, μην ξεχνάτε τον ανθρώπινο παράγοντα. Η ανακαίνιση προσφέρει την ευκαιρία για την κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού σας σε νέες τεχνικές και διαδικασίες, βελτιώνοντας την απόδοσή τους και αυξάνοντας την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Ανακαίνιση Ξενοδοχειακών