Ανακαίνιση Κουζίνας στη Θεσσαλονίκη - Αναδομώ - 2311 241507

Ανακαίνιση Κουζίνας


Ο χώρος της κουζίνας θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους χώρους σε μια οικία διότι χρησιμοποιείται καθημερινά από τους ιδιοκτήτες. Κατά την ανακαίνιση της κουζίνας απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό, στη διαρρύθμιση και στην λειτουργικότητά της.

Η εταιρεία μας παραδίδει έργα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της και εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες.

Οι συνεργάτες της εταιρείας μας αναζητώντας πάντα την έμπνευση στις δικές σας απαιτήσεις, φροντίζουν να συνδυάζουν άψογα την πρακτικότητα, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική. Μελετάνε και σχεδιάζουν προσεκτικά την κουζίνα που επιθυμείτε, εφόσον οι γνώσεις τους και οι ανάγκες σας αλληλοκαθορίζουν την τελική σύνθεση.


Το έργο σας σε 4 φάσεις:

Το έργο σας αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις.
  • Φάση 1η: Αδειοδότηση έργου (ηλεκτρονική βεβαίωση ή έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή οικοδομική άδεια)
  • Φάση 2η: Σχεδιασμός έργου και ολοκλήρωση των δικών σας προσωπικών επιλογών
  • Φάση 3η: Υλοποίηση-κατασκευή του έργου
  • Φάση 4η: Ποιοτικός έλεγχος και πρωτόκολλο παραλαβής
Μάθετε Περισσότερα

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Μηχανικού στην Ανακαίνιση | e-Άδειες

Η ΑΝΑΔΟΜΩ επιλέγει να προστατέψει τους πελάτες της από κινδύνους που σχετίζονται με την κακή διαχείριση του ακινήτου τους.
Στην ΑΝΑΔΟΜΩ:
  • επιδιώκουμε να διερευνήσουμε και να παραθέσουμε στον πελάτη την πλήρη εικόνα για πιθανά προβλήματα και λύσεις,
  • ακολουθούμε την ενδεδειγμένη οδό που επιβάλει την έκδοση της e-άδειας, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής και
  • στηρίζουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τη δυνατότητα οικονομικού διακανονισμού για την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που ενδεχομένως θα διαπιστωθούν (30% προκαταβολή και το υπολειπόμενο ποσό σε δόσεις).
Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε προσφορά
 

Ζητήστε Προσφορά

Είδος Ανακαίνισης

H Αναδομώ δεσμεύεται οτι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα μόνο για να επικοινωνήσει μαζί σας. Δε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".

Δείτε τα Πακέτα Ανακαίνισης

ανακαίνιση κουζίνας ΑΝΑΔΟΜΩ

Κατά την ανακαίνιση της κουζίνας, η επιλογή της κατάλληλης εταιρίας είναι κρίσιμη για το αποτέλεσμα του έργου. Μια έμπειρη εταιρία ανακαίνισης κουζίνας θα δημιουργήσει έναν λειτουργικό, αισθητικά ελκυστικό χώρο που θα σας ενθουσιάσει. Η διαδικασία ανακαίνισης της κουζίνας περιλαμβάνει την αντικατάσταση ή ανανέωση των επίπλων. Των πάγκων, των συσκευών και των δαπέδων. Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνει την εγκατάσταση νέων φωτιστικών, τη βαφή των τοίχων και άλλες αισθητικές βελτιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η λειτουργικότητα της κουζίνας. Έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον χώρο για τις καθημερινές σας ανάγκες. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα απολαμβάνετε μια ανανεωμένη και λειτουργική κουζίνα που θα σας προσφέρει ευχαρίστηση και ικανοποίηση κάθε φορά που θα μαγειρεύετε ή θα φτιάχνετε τα γεύματά σας. Η ανακαίνιση της κουζίνας σας μπορεί να προσφέρει και πολλά άλλα οφέλη. Καταρχάς, μπορεί να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας, κάτι που είναι Ϲδιαίτερα σημαντικό εάν σκοπεύετε να το πουλήσετε στο μέλλον. Επιπλέον, μια ανανεωμένη κουζίνα μπορεί να επιτρέψει καλύτερη οργάνωση και αποθηκευτικό χώρο, καθώς και βελτιώσεις στην ενεργειακή απόδοση με την εγκατάσταση πιο αποδοτικών συσκευών.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε υλικά και χρώματα που ανταποκρίνονται στο στιλ και την αισθητική που σας αρέσει. Καθιστώντας την κουζίνα σας έναν χώρο προσωπικής έκφρασης. Τέλος, η ανακαίνιση της κουζίνας σας μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας. Καθώς θα απολαμβάνετε τον χώρο περισσότερο και θα έχετε την δυνατότητα να φτιάχνετε υγιεινά γεύματα με μεγαλύτερη ευκολία. Συνοψίζοντας, η ανακαίνιση της κουζίνας αποτελεί μια επενδυτική επιλογή που μπορεί να σας προσφέρει πολλά οφέλη. Ανανεώνοντας αυτόν τον σημαντικό χώρο του σπιτιού σας, δημιουργείτε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες και το στιλ σας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνετε τη λειτουργικότητα και την αξία του ακινήτου σας.

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι μια επενδυτική επιλογή που αναβαθμίζει τον τρόπο ζωής σας.
ανακαίνιση κουζίνας