Ανακαίνιση Καταστήματος στη Θεσσαλονίκη - Αναδομώ

Ανακαίνιση Καταστήματος


Η ανακαίνιση καταστήματος είναι ουσιαστικής σημασίας καθώς αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή μας. Σε μια εποχή που τα καταστήματα περνούν μεγάλη κρίση, η ανταγωνιστικότητα είναι πολύ υψηλή καθώς ο καταναλωτής έχει πολλές επιλογές. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι οι χαμηλές τιμές δεν είναι αρκετές για να προσελκύσουν τους πελάτες στα καταστήματα, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Ο γενικότερος προβληματισμός πάνω στην ανακαίνιση έχει σαν αφετηρία την παραδοχή ότι, πλέον, το καταναλωτικό κοινό δεν προβαίνει σε αγορές έχοντας ως αποκλειστικό κίνητρο την τιμή (το σύνηθες φαινόμενο του πολέμου τιμών μεταξύ ομοειδών καταστημάτων, υποβαθμίζει αυτόματα στη συνείδηση του καταναλωτή την τιμή ως κριτήριο αγοράς), αλλά συνυπολογίζει μία σειρά άλλων παραγόντων, με κυριότερο την εικόνα που αυτό εκπέμπει.

Είναι σαφές πως η ολική ανακαίνιση, ως διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας ενός καταστήματος, βρίσκεται στην καρδιά της προσπάθειας προσέλκυσης πελατών και για το λόγο αυτό απαιτεί προσεκτικές κινήσεις από πλευράς ιδιοκτητών. Έρευνες από ψυχολόγους έδειξαν πως το περιβάλλον εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για την απόδοση κάθε ατόμου.

Πράγματι, ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί. Ένα θέμα που συχνά προβληματίζει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων είναι η συχνότητα με την οποία πρέπει να προβαίνουν σε ανακαίνιση του χώρου τους. Έχει αποδειχθεί ότι κάνοντας ανακαίνιση σε ένα κατάστημα υπολογίζεται να υπάρχει αύξηση στις πωλήσεις ακόμη και 30%! Ένας ανανεωμένος χώρος έχει θετική επίδραση όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών, οι οποίοι έχουν διάθεση να περάσουν χρόνο στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και στην ψυχολογία των υπαλλήλων, αυξάνοντας την απόδοση και τη διάθεσή τους να εργαστούν.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου . Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνταιανακαινίσεις κατοικίας, ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Ανακαινίσεις καταστημάτων: Κάθε πότε είναι απαραίτητες

Σε γενικές γραμμές η ανάγκη για ολική ανακαίνιση αρχίζει να γίνεται αισθητή γύρω στα 4- 6 χρόνια. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ανακαίνισης παίζει το είδος του καταστήματος και, συγκεκριμένα, κατά πόσο πρέπει να συμβαδίζει με τις τάσεις που επικρατούν.

Κατά κανόνα, τα καταστήματα ένδυσης και αξεσουάρ, οπτικών, εστίασης και διασκέδασης χρειάζονται τακτικότερη ανακαίνιση απ’ ότι π.χ. τα βιβλιοπωλεία ή τα καταστήματα γούνας, στα οποία τα προβαλλόμενα προϊόντα αναδεικνύονται άνετα μέσω ενός διαχρονικού στησίματος του μαγαζιού.

Αναλαμβάνουμε καταστήματα ενδυμάτων, οπτικά κέντρα, κέντρα αισθητικής, καφετέριες ,χώρους μαζικής εστίασης, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλεία, παιδότοποι, χώροι γραφείων, φαρμακεία, κέντρα αισθητικής κ.α.
Η εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ διαθέτοντας πολυετή εμπειρία η εταιρία προσφέρει:

  • Υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή
  • Ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας με παρουσία των Επιβλεπόντων Μηχανικών
  • Προσμέτρηση και προκοστολόγιση κάθε εργασίας /έργου και αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού

Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και των προκαθορισμένων τιμών κάθε εργασίας είναι βασικοί κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Μέσα από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι κάθε τετραγωνικό και κάθε χώρος του καταστήματος.
Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία και στο έργο τη μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια τη μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο κατασκευής του.
Συμπεραίνουμε λοιπόν, τη σημασία της ανακαίνισης του καταστήματός μας με την οποία θα επιτύχουμε αφενός την αισθητική ανανέωση του χώρου και αφετέρου τη βελτιωμένη λειτουργικότητά του. Το κατάστημά μας θα αποκτήσει πλέον τη δική του ταυτότητα, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνει περισσότερο ευχάριστη διαδικασία.


Το έργο σας σε 4 φάσεις:

Το έργο σας αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις.
  • Φάση 1η: Αδειοδότηση έργου (ηλεκτρονική βεβαίωση ή έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή οικοδομική άδεια)
  • Φάση 2η: Σχεδιασμός έργου και ολοκλήρωση των δικών σας προσωπικών επιλογών
  • Φάση 3η: Υλοποίηση-κατασκευή του έργου
  • Φάση 4η: Ποιοτικός έλεγχος και πρωτόκολλο παραλαβής
Μάθετε Περισσότερα

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Μηχανικού στην Ανακαίνιση | e-Άδειες

Η ΑΝΑΔΟΜΩ επιλέγει να προστατέψει τους πελάτες της από κινδύνους που σχετίζονται με την κακή διαχείριση του ακινήτου τους.
Στην ΑΝΑΔΟΜΩ:
  • επιδιώκουμε να διερευνήσουμε και να παραθέσουμε στον πελάτη την πλήρη εικόνα για πιθανά προβλήματα και λύσεις,
  • ακολουθούμε την ενδεδειγμένη οδό που επιβάλει την έκδοση της e-άδειας, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής και
  • στηρίζουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τη δυνατότητα οικονομικού διακανονισμού για την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που ενδεχομένως θα διαπιστωθούν (30% προκαταβολή και το υπολειπόμενο ποσό σε δόσεις).
Μάθετε Περισσότερα
Ζητήστε προσφορά
 

Ζητήστε Προσφορά

Είδος Ανακαίνισης

H Αναδομώ δεσμεύεται οτι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα μόνο για να επικοινωνήσει μαζί σας. Δε θα μοιραστούμε τις πληροφορίες με τρίτους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα "Πολιτική Απορρήτου".

Δείτε τα Πακέτα Ανακαίνισης

Ανακαίνιση Καταστήματος ΑΝΑΔΟΜΩ

Η ανακαίνιση καταστήματος αποτελεί σημαντικό μέρος της διαχείρισης ενός επιχειρηματικού χώρου. Είτε πρόκειται για ένα κατάστημα λιανικής είτε για ένα εστιατόριο, η ανακαίνιση μπορεί να ανανεώσει το περιβάλλον. Να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Κατά την ανακαίνιση ενός καταστήματος, μπορείτε να ενημερώσετε τον εσωτερικό σχεδιασμό. Να ανανεώσετε τον εξοπλισμό και να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα. Με την χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ελκυστικό και λειτουργικό χώρο που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Επιπλέον, η ανακαίνιση καταστήματος μπορεί να συμβάλει στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην προστασία του περιβάλλοντος. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ενεργειακά αποδοτικά συστήματα φωτισμού και κλιματισμού. Προσφέροντας έτσι ένα πιο βιώσιμο κατάστημα. Τέλος, η ανακαίνιση καταστήματος μπορεί να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας. Προσελκύοντας νέους πελάτες και αυξάνοντας τα κέρδη. Ένα ανανεωμένο κατάστημα μπορεί να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση και να αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο οι πελάτες θα επιστρέψουν ξανά.

Η ανακαίνιση καταστήματος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Ανάλογα με τον τύπο του καταστήματος, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ της ανακαίνισης. Από κλασικό έως μοντέρνο, και να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο χώρο που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ανακαίνισης. Μπορείτε να λάβετε υπόψη τις ανάγκες των υπαλλήλων και των πελατών σας, δημιουργώντας έναν ασφαλή και άνετο χώρο. Εξασφαλίστε ότι οι πελάτες σας θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα σας και ότι οι υπάλληλοί σας θα εργάζονται σε έναν εργονομικό χώρο. Συνοψίζοντας, η ανακαίνιση καταστήματος είναι μια επενδυτική πρακτική που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα, την αισθητική και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας. Αναζητήστε την επαγγελματική συμβουλή ανακαινιστικής εταιρείας για να ξεκινήσετε το εγχείρημα της ανακαίνισης του καταστήματός σας και να απολαύσετε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας.

Ανακαίνιση Καταστήματος