Ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη - Ανακαινίσεις ΑΝΑΔΟΜΩ

Ανακαινίσεις

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ με μια εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών, με εμπειρία χρόνων προσφέρει σίγουρες λύσεις για την επένδυσή σας στην Ελλάδα. Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των μελετών σας παρέχει τη σίγουρη και γρήγορη λύση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ είναι κάτοχος του Πιστοποιητικού Διασφάλισης Ποιότητας BS EN ISO 9001:2008 από 03/11/2011. Η Πολιτική Ποιότητας της εταιρίας παραμένει σταθερή και σ’αυτήν βασίζεται η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας. Πολιτική ή στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις των πελατών, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας. Η διοίκηση δεσμεύεται για την εφαρμογή των νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τις δραστηριότητες της εταιρίας. Η ανωτέρω πολιτική είναι γνωστή και εφαρμόζεται από το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας.

Η ΑΝΑΔΟΜΩ ΙΚΕ μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών αλλά και πρωτοπόρος στις ανακαινίσεις εντάσσεται σε μια από της ανερχόμενες εταιρείες της χώρας μας. Έχοντας να επιδείξουμε πολυάριθμα έργα στον τομέα των κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων σε όλη την Ελλάδα μπορούμε με να σας εξασφαλίσουμε μία άριστη συνεργασία. Με απόλυτο επαγγελματισμό ο κoς Κωνσταντινίδης Θ. Νίκος αλλά και οι συνεργάτες του έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα της κατασκευής αλλά με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου σας εγγυάται ένα άριστο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί την χαμηλότερη τιμή της αγοράς, αυτό οφείλεται στους μόνιμους συνεργάτες. Το έμπειρο προσωπικό αλλά και οι επίλεκτοι προμηθευτές έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους και σαν συνέπεια την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Στην εταιρία μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας όπως ταπετσαρίες, μονώσεις, θωρακισμένες πόρτες, εξωτερικά κουφώματα, εσωτερικά κουφώματα.

Επίσης στους επαγγελματικούς χώρους όπου πρωτεύον ρόλο παίζει η ταχύτητα, τα συνεργεία μπορούν και εργάζονται σε περισσότερες από μία βάρδια για την επίτευξη ταχύτερης ολοκλήρωσης του έργου, χωρίς όμως να παραμελείτε η ποιότητα της κατασκευής.


Το έργο σας σε 4 φάσεις:

Το έργο σας αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις.
  • Φάση 1η: Αδειοδότηση έργου (ηλεκτρονική βεβαίωση ή έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας ή οικοδομική άδεια)
  • Φάση 2η: Σχεδιασμός έργου και ολοκλήρωση των δικών σας προσωπικών επιλογών
  • Φάση 3η: Υλοποίηση-κατασκευή του έργου
  • Φάση 4η: Ποιοτικός έλεγχος και πρωτόκολλο παραλαβής
Μάθετε Περισσότερα

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Μηχανικού στην Ανακαίνιση | e-Άδειες

Η ΑΝΑΔΟΜΩ επιλέγει να προστατέψει τους πελάτες της από κινδύνους που σχετίζονται με την κακή διαχείριση του ακινήτου τους.
Στην ΑΝΑΔΟΜΩ:
  • επιδιώκουμε να διερευνήσουμε και να παραθέσουμε στον πελάτη την πλήρη εικόνα για πιθανά προβλήματα και λύσεις,
  • ακολουθούμε την ενδεδειγμένη οδό που επιβάλει την έκδοση της e-άδειας, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής και
  • στηρίζουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τη δυνατότητα οικονομικού διακανονισμού για την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που ενδεχομένως θα διαπιστωθούν (30% προκαταβολή και το υπολειπόμενο ποσό σε δόσεις).
Μάθετε Περισσότερα

Ανακαινίσεις – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Οι ανακαινίσεις αποτελούν σημαντικό τμήμα της συντήρησης και αναβάθμισης κτηρίων και χώρων. Αναφέρονται σε τεχνικές εργασίες που πραγματοποιούνται με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αισθητικής και της αξίας ενός χώρου. Οι ανακαινίσεις μπορούν να καλύπτουν ευρύ φάσμα εργασιών, από απλές επισκευές έως και ολοκληρωμένα έργα ανακαίνισης κτηρίων. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των ανακαινίσεων είναι η δυνατότητα προσαρμογής ενός χώρου στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο κατοικίες, όπως σπίτια και διαμερίσματα, όσο και επαγγελματικούς χώρους, όπως γραφεία, καταστήματα και εστιατόρια. Οι ανακαινίσεις μπορούν να περιλαμβάνουν αλλαγές στη διαρρύθμιση, την αντικατάσταση υλικών και τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.

Επιπλέον, ανακαίνιση μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αξίας μιας ιδιοκτησίας. Αναβαθμίζοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, μπορεί να γίνει πιο ελκυστική στους πιθανούς αγοραστές ή ενοικιαστές. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε καταστάσεις πώλησης ακινήτου, αλλά και στη βελτίωση της απόδοσης ενοικίασης. Συνολικά, οι ανακαινίσεις αποτελούν έναν τρόπο βελτίωσης και αξιοποίησης των υφιστάμενων κτιριακών πόρων, επιτρέποντας την εξατομίκευση, τη βελτίωση της λειτουργικότητας και την αύξηση της αξίας. Οι ανακαινίσεις μπορούν να είναι επίσης βιώσιμες και περιβαλλοντικά φιλικές. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανακαίνισης, μπορεί να εφαρμοστούν πρακτικές που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και πόρων, όπως η χρήση ενεργειακά αποδοτικών υλικών και συστημάτων.

Αυτό συμβάλλει τόσο στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα όσο και στην μείωση του κόστους λειτουργίας. Τέλος, η ανακαίνιση μπορεί να είναι επίσης ένα μέσο αναβάθμισης της πολιτιστικής και αισθητικής αξίας ενός κτιρίου ή χώρου. Η ανακαίνιση μπορεί να διατηρήσει τα ιστορικά και αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά ενός κτιρίου ενώ προσθέτει σύγχρονες ανέσεις και λειτουργικότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στη διατήρηση του πολιτιστικού κληρονομήματος και στην ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς. Επιπλέον, η ανακαίνιση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν έναν χώρο. Αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις, μπορούν να δημιουργηθούν υγιείς, άνετοι και ασφαλείς χώροι εργασίας.

Ανακαινίσεις"